Hemstädning Nacka

Låt vår hemstädning underlätta din vardag

Om oss

En städfirma med service i kvalitet

Vi är en städfirma med kvalitet, service och renlighet i fokus. Vår verksamhet bygger på att ge våra kunder en noggrann städning och  en positiv upplevelse. Vi arbetar alltid enligt strikt fastslagna rutiner för att kunna leverera våra tjänster på bästa sätt.

Dialogen och kommunikationen med kunderna är en viktig del i vår service till våra kunder. En rak och öppen dialog är det bästa sättet att skapa långvariga relationer. Vi krånglar inte till det med långa bindningstider och svarar snabbt när du hör av dig via mejl. Alla våra medarbetare genomgår en serviceutbildning där de lär sig att leverera enligt våra värdeord och vår uppförandekod.

Vi arbetar noga efter checklistor

Renlighet är självklart i fokus för oss. Därför har speciellt framtagna checklistor och manualer som gör att alla våra medarbetare arbetar på samma sätt. Vi utvecklar dessutom våra metoder och vidareutbildar oss fortlöpande. Vi håller oss också uppdaterade när det handlar om tekniska nyheter som kan hjälpa oss att utföra ett effektivare arbete samt skona miljön för framtida generationer.

Kundens trygghet står också högt på vår lista av prioriteringar. Vi har därför försäkringar som täcker eventuella skador och bra garantier. Vi har rutiner när det handlar om larmkoder och nycklar som gör att du kan känna dig trygg i ditt hem när vi utför städarbete.

dammsugare

En städfirma med service och tillgänglighet i fokus.