Hemstädning Nacka

Låt vår hemstädning underlätta din vardag

Övriga tjänster

Övriga städtjänster

Vid sidan av hemstädning så utför vi även följande kvalitativa städtjänster:

Storstädning

Några gånger om året så kan vi genomföra en mycket noggrann storstädning, där vi rengör områden som inte omfattas av den reguljära hemstädningen. Vi bestämmer hur storstädningen ser ut i nära dialog med kunden.

Tilläggsstädning

Har du några speciella behov när det handlar om städning. Vi kan rengöra garderober, städa förråd och vind, byte av sängkläder, borttagning av ingrott smuts – hör av dig oss så kan vi berätta vilka tilläggstjänster vi kan erbjuda.

Flyttstädning

Att flytta är spännande och inspirerande – om man bara slapp städa. Vår flyttstädning gör att du kan fokusera på ditt nya hem och slipa besvärliga och kostsamma anmärkningar på städningen.

Fönsterputs

Om du vill slippa dammet och se ljuset – låt oss ta hand om fönsterputsningen. Vi putsar fönster efter behov eller enligt abonnemang. Du bestämmer hur du vill ha det!

Concierge

Vår conciergeservice är också en populär tjänst. Här ingår tjänster som tvättning och strykning, hämtning av kemtvätt, barnpassning och andra ärenden. Berätta bara vad du behöver så kan vi hjälpa dig.

Kontorsstädning

Vi städar även små och medelstora kontor – dock ej större. Vi kan ge ditt kontor samma omsorg som när vi utför en hemstädning. Låt oss skapa en bättre arbetsmiljö med en skräddarsydd kontorsstädning!

rena handtag

Fönsterputs, flyttstädning, tvätt – vi tar hand om ditt hem